SPESIALREISER TIL ISLAND © Din Islandsreise

Spesialreiser til Island

På våre spesialreiser til Island skreddersyr vi reiseopplegg til alle typer formål. Spesialreiser kan være turopplegg for aktive og reiselystne seniorer, brudepar som ønsker seg en spennende og romantisk bryllupsreise, jubilanter som foretrekker en annerledes markering med sine nærmeste eller de som er opptatt av eksklusive opplevelser. Uansett hva som er formålet med reisen er Island et unikt og spennende reisemål. På våre spesialreiser til Island vil du få opplevelser du ikke får noe annet sted. Kom med dine ønsker og vi vil bruke all vår kunnskap og kompetanse til å skape din drømmeferie.

 

WEEKENDTUR PÅ ISLAND MED GASTRANOMISKE OPPLEVELSER_God mat og matopplevelser på Island_Ferske islandske råvarer fra sjøen © Din Islandsreise
Spesialreiser til Island
Avganger:
Alle dager
Varighet:
4 dager / 3 netter
Periode:
Hele året
Pris fra kr:
xxxxx

Weekend på Island med gastronomiske opplevelser

Lyst å dra en weekend til Island for gastronomiske opplevelser? Da er dette riktige turen for deg. Det blir mye god mat og flotte matopplevelser dere vil leve lenge på. Med en lokal guide spaserer dere gjennom sentrum av Reykjavik hvor dere får smake på velsmakende islandsk mat..

  • Vi brukte Din Islandsreise som turorganisator. De er det beste turselskapet vi har hatt med å gjøre
    Gudmund Nilssen - Bilferie
  • Takk for fantastisk service. Dette var en topptopp tur for oss alle, og ikke minst for Jubilanten
    Solveig Fredriksen - Weekendtur